Cukrová třtina v kosmetice

Cukrová třtina je víceletá, mohutná tráva se vzpřímenými masivními stébly. Dosahuje až 6m a tloušťky 5 cm. Přírodní třtinový cukr se lidovém léčitelství používá na léčbu suché pokožkyZvláčňující účinky cukru pomáhají pokožku dostatečně zvláčnit a dodají potřebnou energii pro rychlou regeneraci. Kosmetika obsahující třtinový cukr dodává pokožce pružnost a odbourává napětí u suché kůže, dodává pokožce účinnou hydrataci a vláčnost.