Olej z pšeničných klíčků v kosmetice

Olej z pšeničných klíčků je vyroben metodou lisování za studena. Obsahuje významné množství vitamínu E, A, B, D, bílkoviny, fosfor, železo, esenciální nenasycené mastné kyseliny, estrogen a přírodní koenzym Q10. Obsahuje tokoferoly alfa až gama ve vysoce aktivní a vyvážené podobě. Díky tomu vitamín E lehce proniká do všech důležitých částí pokožky. Olej z pšeničných klíčků se používá v kosmetice na suchou, zralou pokožku, smíšenou pokožku a na suché, lámavé vlasy. Má lehce vypínací vlastnosti a předchází procesu předčasného stárnutí pleti. Pomáhá při padání vlasů, akné a lupénce.